Svenska innovationer visas upp på Arab Health

Strong presence of Nordic skills and innovations in life science at Arab Health 2018
29th January 2018
Arab Health 2018 – Swedish life science innovations on display
2nd February 2018
Show all
Ribbon tying ceremony at inauguration of The Innovation Pavilion by Sweden

Ribbon tying ceremony at inauguration of The Innovation Pavilion by Sweden

Svenska innovationer visas upp på Arab Health

The Innovation Pavilion by Sweden invigdes den 29 januari i närvaro av särskilt inbjudna gäster från regionen, representanter från Socialdepartementet, Sveriges ambassadörer i regionen och stiftelsen Swecare.

Svenska invigningstalare var Niclas Jacobson, departmentsråd på Socialdepartmentet, Henrik Landerholm, Sveriges ambassadör i Förenade Arabemiraten, Ewa Polano, Sveriges ambassadör i Qatar, Vivianne Macdisi, regionsråd i Uppsala län och Maria Helling, vd för Swecare. Deras gemensamma uppmaning var att utveckla nya och fördjupa pågående samarbeten och kunskapsöverföringsprojekt i regionen under de närmaste 2-5 åren för att på så sätt stötta Gulfstaternas väg mot en hälso- och sjukvård av världsklass.

Click here to read the full article on Life Science Sweden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *